Loading...
Etusivu
Etusivu2019-01-16T13:43:09+00:00

LETS GO TAVASTIA! 

Tavastia, tuttavallisemmin Kanta-Häme, sijaitsee vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, Tampereelta ja Turusta. Monelle matkailijalle kohteena ennestään tuntematon maakunta kätkee sisäänsä jännittäviä elämyksiä, hauskoja tapahtumia ja yllättäviä löytöjä. Tutustu Tavastian rikkaaseen historiaan, nauti upeasta luonnosta tai vietä piristävä kaupunkiloma monipuolisten palveluiden äärellä! 

Kanta-Häme tunnetaan Jean Sibeliuksen kotiseutuna. Alueen maisemat, kuten Aulangon upea luonnonpuisto, ovat inspiroineet säveltäjää ajattomiin teoksiin. Vanajaveden ylle kohoava Hämeen linna on Härkätien rinnalla yksi parhaimpia paloja suomalaista keskiaikaista kulttuuria ja on näkemisen arvoinen koko perheen kohde.  

Tutki Riihimäen lasiteollisuuden ja teollisen muotoilun historiaa, kulje Forssan kehräämöalueen hiljaisia kujia, lähde jännittävälle resiinaretkelle Jokioisten rautatien kiskoja pitkin tai nauti henkeäsalpaavasta suomalaisesta luonnosta Liesjärven ja Torronsuon kansallispuistojen salaperäisillä poluilla.

Lue lisää >>

Löydä Kanta-Häme!

Täällä kaikki on mukavan lähellä!

Kiinnostavaa tekemistä kaikenikäisille

Etelä-Suomen sydämessä

1h

Helsingistä, Turusta ja Tampereelta

10,000 ha

puistoja ja luonnonsuojelualueita

70 km

Helsingistä

Vuosi 1308

ensimmäinen maininta Hämeen linnasta

RAJATTOMASTI MAHDOLLISUUKSIA

Tutustu Kanta-Hämeen maakuntiin.

tutustu

hämeenlinna

tutustu

riihimäki

tutustu

forssa

MATKA 2019 -kilpailu

Voita matka Onnellisten ihmisten sydänmaahan »